Folstad ISP 
 
 
Domenenavn

Et domenenavn (f.eks. firmanavn.no) er bedriftens område på Internett. Selv om man ikke ønsker å ta i bruk et produkt eller firmanavn umiddelbart, kan det likevel være lurt å sikre seg adressen nå. Dermed unngår man at konkurrerende virksomheter tar det i bruk.

Å sikre seg sitt eget merkenavn er sannsynligvis den beste investering man kan gjøre. Mange bedrifter har også skjønt at det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg nye navn innenfor fremtidige satsningsområder.

Derfor registrerer og reserverer vi ønsket domene i ditt navn for kun kr 140,-. Prisen gjelder for domener under .no, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .ws og .us. Årlig vedlikeholdskostnad f.o.m. det andre året er kr 140,-. Ta kontakt for priser på andre domener.

Navnesjekk
Her kan du skrive inn ønsket domene (f.eks. firmanavn.no) for å sjekke at det fortsatt er ledig. Hvis du skal registrere et domenenavn med endelsen .no, må du først lese Navnepolitikk for .no. Det er ingen restriksjoner for domener med endelsen .as, .nu, .com, .net, .biz, .info, .us og .org. Her gjelder prinsippet om først til mølla...

Sjekk om ønsket domenenavn er ledig!

Fra denne siden kan du sjekke domenenavn med følgende endelser: .no, .info, .biz, .as, .nu, .net, .com, .org, .dk og .se, samt en rekke andre.

 

Bestill nå


www.folstad.no